Iseki mini tractoren

Bekijk hieronder gebruikte Iseki tractoren, maak een afspraak en kom naar ons bedrijf in Marum om deze sterke machines in het echt te zien.

Bekijk Iseki TU197F

Iseki TU197F

Iseki TU197F met voorlader Deze Iseki verkeert in super nette originele...

Meer informatie

Bekijk Iseki TU205F

Iseki TU205F

Iseki TU205F met voorlader Deze Iseki verkeert in super nette originele...

Meer informatie

Bekijk Iseki TU1600F

Iseki TU1600F

Deze minitractor verkeert in absolute nieuwstaat. Verkeert technisch in...

Meer informatie

Bekijk Iseki TU1500F

Iseki TU1500F

Deze minitractor verkeert in absolute nieuwstaat. Verkeert technisch in...

€ 3.899,00 excl.btw.

Bekijk Iseki TA227F

Iseki TA227F

Mooie complete set, verkeert in absolute nieuwstaat. De voorlader is...

€ 8.250,00 excl.btw.

Bekijk Iseki TL1900F voorlader

Iseki TL1900F voorlader

Iseki TL1900F met voorlader Deze Iseki verkeert in nieuwstaat. De voorlader...

Meer informatie

Bekijk Iseki TL2300FD voorlader

Iseki TL2300FD voorlader

Iseki TL2300FD met voorlader Deze Iseki verkeert in nieuwstaat. De...

Meer informatie

Bekijk Iseki TA230F voorlader

Iseki TA230F voorlader

Iseki TA230F met voorlader Deze Iseki verkeert in nieuwstaat. De voorlader...

Meer informatie

Bekijk Iseki TU127F

Iseki TU127F

Iseki TU127F Bent u geïnteresseerd in de Iseki TU127F vanwege zijn...

Meer informatie

Bekijk Iseki Sial15F

Iseki Sial15F

Iseki Sial15F Bent u geïnteresseerd in de Iseki Sial15F vanwege zijn...

€ 4.450,00 excl.btw.

IJzersterke tractoren

Gezien de betrouwbaarheid en de restwaarde is Iseki het meest populaire mini- en compact tractormerk voor zowel nieuwe als gebruikte tractoren. De oudste Iseki tractoren die in Nederland rondzwerven zijn inmiddels meer dan 40 jaar oud en worden nog steeds dagelijks gebruikt. In de 100 jaar dat dit Japanse bedrijf tractoren produceert, is het zich blijven ontwikkelen.

Oude tractor, jonge motor

Zo’n mini tractor gaat eindeloos mee. De kans dat ze u overleven is heel groot. De tractoren zijn relatief weinig gebruikt. Dat is eigenlijk standaard omdat de toepassing in Japan overal min of meer hetzelfde is, namelijk om de rijstvelden te frezen.

Rijst wordt 1x per jaar verbouwd en daardoor worden de tractoren slechts enkele weken per jaar gebruikt. De rest van het jaar staat ‘ie stil. Dat betekent dat een tractor van 20/ 30 jaar oud in feite nog maar 500 tot 1000 uur op de klok heeft staan. (al naar gelang de grootte van het rijstveld van de Japanse boer) Zo’n tractor kan wel 8/ 9000 uur draaien en kan dus nog lange tijd mee.

Voor relatief weinig geld kunt u dus een betrouwbare tractor krijgen. Helemaal omdat de meeste klanten van ons in Nederland hun tractor slechts 50 tot 100 uren per jaar gebruiken. Daardoor kan deze eindeloos mee mits u hem goed onderhoudt.

Japanse kwaliteitsmachines

In onze optiek worden goede mini tractoren maar op één plek ter wereld geproduceerd en dat is Japan. Dit zijn allemaal merken die zich bewezen hebben. Ze zijn er heel goed in om een kwalitatief heel hoogwaardig product af te leveren. Iseki spant met zijn 100 jaar ervaring daarin de kroon. Bij ons zijn er daarom naast gebruikte ook nieuwe Iseki minitractoren te vinden.

Iseki mini tractoren zijn populair bij hoveniers

Hoveniers verzetten dagelijks veel grondwerk. Daarbij is een betrouwbare tractor waarmee de zware werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden onmisbaar. Doorgaans beginnen hoveniers met werktuigen om gazons aan te leggen en te onderhouden. Later komen daar vaak een kiepkar, versnipperaar en andere werktuigen bij.

Iseki mini tractoren voor manege onderhoud

Het verzorgen van paarden brengt zwaar werk met zich mee. Zowel professionele paardenhouderijen als mensen die een paard voor hun hobby hebben, zijn gebaat bij sterke hulpmiddelen. De Iseki mini tractoren worden met name gebruikt om de rijbak te slepen, om mest af te voeren, hooibalen te verplaatsen en vloeren te vegen. Het handzame formaat zorgt ervoor dat deze mini tractoren overal ingezet kunnen worden.

Fun en tuinonderhoud gaan prima samen

Met de juiste hulpmiddelen is het onderhouden van grote tuinen een ontspannende bezigheid. De Iseki minitractoren zijn daar uitstekend voor geschikt. Heerlijk om op de tractor het gras te maaien of de terrassen en oprit te vegen. Dat is geen werk, dat is pure ontspanning!

Past deze betrouwbare tractor bij uw werkzaamheden? Neem dan contact met ons op.