Mini tractoren

Mini tractoren worden met name gebruikt door hoveniers, paardenhouders, ‘groot’ grondbezitters en voor het onderhoud van de grond rond de vakantiewoning.

Hieronder staan alle gebruikte mini tractoren. Maak gebruik van het keuzemenu om de tractor die u zoekt sneller te vinden.

Bekijk Iseki Sial 243F vl

Iseki Sial 243F vl

Iseki Sial 243F met nieuwe voorlader De voorlader is standaard voorzien van...

€ 7.995,00 excl.btw.

Bekijk Iseki TM3187 FZE

Iseki TM3187 FZE

Iseki compact trekkers TM3187: de juiste keuze. Licht, wendbaar en maximaal...

€ 8.163,00 excl.btw.

Bekijk Kubota GL25

Kubota GL25

Mooie complete set, verkeert in goede staat. De voorlader is eenvoudig...

€ 9.750,00 excl.btw.

Bekijk Iseki TU197F

Iseki TU197F

Iseki TU197F met voorlader Deze Iseki verkeert in super nette originele...

Meer informatie

Bekijk Shibaura P19F

Shibaura P19F

Shibaura P19F met voorlader Deze Shibaura verkeert in goede originele staat...

€ 6.500,00 excl.btw.

Bekijk Shibaura P19F

Shibaura P19F

Shibaura P19F minitractor met rolbeugel Verkeert in technisch goede staat...

Meer informatie

Bekijk Iseki TU2100F

Iseki TU2100F

Deze minitractor verkeert in 100% originele staat. Verkeert technisch in...

Meer informatie

Bekijk Iseki TU1500F

Iseki TU1500F

Deze minitractor verkeert in absolute nieuwstaat. Verkeert technisch in...

Meer informatie

Bekijk Iseki TA235F

Iseki TA235F

Mooie complete set, verkeert in goede staat. De afkoppelbare voorlader met...

€ 8.350,00 excl.btw.

Bekijk Iseki TL1900F voorlader

Iseki TL1900F voorlader

Iseki TL1900F met voorlader Deze Iseki verkeert in nieuwstaat. De voorlader...

Meer informatie

Mini tractoren: voor erfonderhoud en werkkracht bij kleinvee

Als u veel grond rond uw woning hebt, dan is mechanisch gereedschap meer dan welkom. Mini- tractoren worden gebruikt om het gazon te onderhouden, om het weiland voor de schapen, geiten en paarden te onderhouden. Om de rijbak te slepen, om hooibalen te verplaatsen en om mest af te voeren. In de winter worden ze door veel mensen gebruikt voor het transporteren van haardhout.
Vakantiewoningen in het buitenland staan vaak op een ruim perceel. De mini tractor is dan een waardevol hulpmiddel om het terrein op te ruimen en de grond te ontginnen. Later wordt er vaak uitgebreid met bijvoorbeeld een houtklover, een takkenversnipperaar, een voorlader of een grasmaaier.

Toys (niet alleen) for boys

Werken met een tractor werkt erg ontspannend. Met name mensen met verantwoordelijke functies merken dat ze energie krijgen van het werken rond hun huis. Onze ervaring is: in de loop der jaren wordt het aantal werktuigen steeds groter, omdat u steeds meer toepasmogelijkheden zal gaan ontdekken. Waar het begint bij het gazononderhoud, gebruikt u de tractor al snel om het erf te vegen, het openhaardhout te kloven en de container naar de weg te vervoeren etc.. Mannen én vrouwen gaan van hun tractor houden.

Voor hoveniers is de mini tractor onmisbaar

Zwaar grondwerk uitvoeren op plaatsen waar u met een grote tractor niet bij kan. Voor hoveniers is de mini- of compact tractor daarom een uitkomst. Dit hulpmiddel is zeer sterk, zeer betrouwbaar en door de vele werktuigen zeer veelzijdig. Dit geldt zowel voor nieuwe als voor gebruikte tractoren. Naast de werktuigen die helpen om gazons aan te leggen en te onderhouden, zijn de takkenversnipperaar, de voorlader met klem en de kiepkar veelgebruikte werktuigen. Een bijkomend voordeel van een mini- of compact tractor: u schrijft niet veel af op zo’n tractor.

Nieuw en tweedehands

Het feit dat Iseki tot één van de belangrijkste mini- en compact – tractorfabrikanten ter wereld gerekend wordt, is voor ons aanleiding geweest om dealer van dit merk te worden.

Daarnaast verkopen wij zowel nieuwe als gebruikte mini- en compact tractoren van o.a Kubota, Shibaura, John Deere, New Holland.
Het overgrote deel van de tractoren die wij verkopen zijn tweedehands, omdat wij uit ervaring weten dat deze nog jarenlang mee gaan.

De meerwaarde van Noord Machines

Specialist in mini- en compact tractoren
• Kennis en ervaring in verkoop, service en onderhoud
• Volop keus
• Uitgebreide servicebeurt van tweedehands tractoren
• Vervanging van kwetsbare onderdelen
• Garantie
• Gedegen advies, afgestemd op het gewenste gebruik
• Nieuwe en gebruikte tractoren
• Alle soorten werktuigen in huis
• Alle benodigde onderdelen in huis via naastgelegen dochteronderneming TracPartz
• Tractor wordt compleet afgeleverd

De juiste prijs/ kwaliteit verhouding

Waar u in aanschaf wellicht elders een goedkopere tractor vindt, verdient u dit snel terug doordat bij ons alle gebruikte tractoren volledig nagekeken en waar nodig hersteld worden. Regelmatig vervangen wij preventief kwetsbare onderdelen om problemen te voorkomen. Onze monteurs gebruiken hun jarenlange ervaring om ervoor te zorgen dat uw tractor prettig in gebruik en betrouwbaar is. Daarbij zijn ze specialist in het monteren en afstellen van werktuigen.

Een vergelijking:

Vergelijk het kopen van een tweedehands tractor maar eens met het kopen van een tweedehands auto (gezien mijn IVA achtergrond zijn auto’s een geliefd vergelijkingsmateriaal van mij): als er 10 VW’s golf te koop staan, dan zijn die allemaal anders. Denk maar eens aan de kilometerstand, kleur, uitvoering, extra’s, gebruik én onderhoud. Als u de auto via Internet koopt, hebt u veel kans op (zeer) hoge kosten tijdens de eerste onderhoudsbeurt. Het is geluk hebben… of pech. Dat is met de aanschaf van tractoren net zo. Het plezier wordt snel minder als uw tractor regelmatig stil staat terwijl u tijd vrij hebt gemaakt om klussen rond het huis uit te voeren. Zonde! En niet nodig! Daarom krijgen alle gebruikte tractoren bij ons een uitgebreide servicebeurt voordat ze worden afgeleverd aan de klant. Wij willen dat u nog jarenlang ontspannende uren op uw tractor doorbrengt, zónder onvoorziene kosten.

Wij leveren uitsluitend mini- en compact tractoren en hebben er zo’n 100 staan, dus er is altijd volop keus. Maak een afspraak en kom eens ontdekken welke tractor het beste bij u en uw wensen past. Wij geven u graag advies voor de juiste keuze van tractor en/of werktuig.