Kubota compact tractoren

Het Japanse merk Kubota is qua degelijkheid en gebruik vergelijkbaar met Iseki.
Bekijk hier ons actuele aanbod Kubota compact tractoren en maak een afspraak, zodat wij u (vrijblijvend) meer informatie over deze en vergelijkbare (compact) tractoren kunnen geven.

Bekijk Kubota BX2350

Kubota BX2350

Kubota BX2350 compact tractor met nieuwe afkoppelbare voorlader en maaidek...

Meer informatie

Bekijk Kubota BX2370

Kubota BX2370

Deze Kubota BX2370 compact tractor met voorlader en maaidek verkeert in...

Meer informatie

Bekijk Kubota B2710

Kubota B2710

Met stille 4 cilinder diesel Standaard leveren wij onze compacttractoren...

€ 7.995,00 excl.btw.

Betrouwbaarheid voorop

Een Kubota compact tractor, is een oerdegelijke machine die wereldwijd ingezet wordt. Deze tractor is geheel vergelijkbaar met een Iseki compact tractor. De keus gaat daarom doorgaans niet om het merk, maar om het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte trekker en het actuele aanbod.

Kubota verkoopt de motoren die in tractoren gebruikt worden tevens los. Ze worden onder andere toegepast in koelvrachtwagens, kleine graafmachines, in gemiddeld formaat zeilboot en als aggregaten. Op heel veel plaatsen in de industrie komt u Kubota tegen dit is niet voor niets: dit heeft alles met prijs/ kwaliteit te maken.

Kubota compact tractoren op maneges

Het verwijderen van grote hoeveelheden mest en het verplaatsen van hooibalen zijn een koud kunstje voor deze compact tractoren. Waar de mini tractor net te weinig vermogen levert, komt deze compact tractor in beeld. Daarom vragen wij altijd naar het verwachte gebruik van de tractor. Het kiezen van de juiste tractor kan veel plezier opleveren doordat de werkzaamheden snel uitgevoerd worden.

Wilt u weten of wij een Kubota of Iseki compact tractor hebben staan die aan uw wensen voldoet? Maak dan een afspraak.