Compact tractoren

De grootste verschillen tussen de minitractor en de compacttractor zijn het formaat, het transmissiesysteem en het vermogen.

Hieronder vindt u alle gebruikte compact tractoren. Gebruik het keuzemenu om het zoeken eenvoudiger te maken.

Bekijk Massey Ferguson 1532 Hydrostaat

Massey Ferguson 1532 Hydrostaat

Deze Massey Ferguson 1532 is nieuw ongebruikt 2020! Standaard leveren wij...

Meer informatie

Bekijk Kubota BX2200

Kubota BX2200

Kubota BX2200 compact tractor met originele afkoppelbare voorlader en...

€ 9.500,00 excl.btw.

Bekijk Kubota BX2370

Kubota BX2370

Deze Kubota BX2370 compact tractor met voorlader en maaidek verkeert in...

€ 12.450,00 excl.btw.

Bekijk John Deere 3025e

John Deere 3025e

John Deere 3025e compact tractor het allernieuwste model  met 25 pk...

€ 14.950,00 excl.btw.

Bekijk John Deere X748

John Deere X748

Deze John Deere X748 compleet 60 inch maaidek staat nu in onze showroom ...

€ 8.999,00 excl.btw.

Bekijk John Deere 1050

John Deere 1050

Deze unieke John Deere 1050 compact tractor  staat nu in onze showroom ...

Meer informatie

Bekijk John Deere 4400

John Deere 4400

Deze John Deere 4400 compact tractor met 35.7pk en afkoppelbare voorlader...

Meer informatie

Bekijk Ferrari 40DT 3W

Ferrari 40DT 3W

  Standaard leveren wij onze compacttractoren met een volledige...

Meer informatie

Bekijk Case IH DX40

Case IH DX40

Deze zware Case IH DX40 compact tractor is voorzien van ene fijne...

Meer informatie

Bekijk John Deere 2210

John Deere 2210

Deze John Deere 2210 compact tractor met voorlader en maaidek Bent u geï...

€ 9.450,00 excl.btw.

Grote tuinen, zwaar werkmateriaal nodig

De term compact tractor komt uit America waar de markt voor klein formaat tractoren veel groter is dan hier. Er zijn daar veel huizen op grote percelen, waardoor voor het tuinonderhoud extra hulpmiddelen nodig zijn. Doorgaans gaat het hier om jonge machines van maximaal 15 jaar oud. Deze tractoren zijn intensiever gebruikt dan de mini tractoren uit Japan. Compact tractoren zijn vaak voorzien van een automatische versnellingsbak (hydrostaat), waardoor ze nog makkelijker te bedienen zijn.

Koop de juiste tractor

Veel mensen zien een mini- of compact tractor bij vrienden en willen dan graag een vergelijkbaar model. De keus van de juiste tractor is echter afhankelijk van verschillende factoren: waar wilt u hem allemaal voor gebruiken, hoe groot is het terrein, hoe vaak wilt u hem gebruiken en wat is het budget. Aan de hand van de antwoorden geven wij de best passende opties. De combinatie van werktuigen en tractor moet kloppen. Niet elk werktuig kan zo maar op elke tractor gemonteerd worden.

Particulieren en hoveniers gebruiken compact tractoren

Doorgaans zijn compact tractoren duurder dan mini tractoren. Klanten gaan vaak voor het merk. Ze willen bijvoorbeeld gewoon een blauwe Iseki, een groen/ gele John Deere of een Massey Ferguson. Door de grotere afmetingen en het grotere vermogen kunnen compact tractoren zwaarder werk verzetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het tillen van meer gewicht in de voorlader. Het is dus een kwestie van smaak, het gebruik én het budget of de keus valt op een compact tractor of dat er toch voor een kleiner model gegaan wordt.

Specialisatie of ‘erbij’?

Bedrijven die grote tractoren verkopen, kunnen vaak ook mini- en compact tractoren leveren. Het is echter niet hun corebusiness, ze doe het erbij. Bij ons dit al 15 jaar onze specialisatie. Onze voorraad is heel groot, zo’n 100 nieuwe en gebruikte machines. Dat loont dus de moeite om de rit naar Marum te ondernemen. In de werkplaats passen onze monteurs dagelijks hun kennis en ervaring toe om de gebruikte tractoren en machines weer optimaal te laten werken. Daarbij is dochteronderneming Tracpartz het enige bedrijf in Europa met een enorme voorraad onderdelen voor mini- en compact tractoren.

Als u overweegt om een mini- of compact tractor aan te schaffen, maak dan een afspraak en kom naar ons bedrijf in naar Marum: wij hebben ruim 100 tractoren staan. Aan de hand van uw wensen laten we u de best passende tractoren zien en geven wij advies over het bijpassende werkmateriaal.